Kısa Abiye Modelleri 2013

7 Eylül 2013 Cumartesi | yorum

2013 Kısa abiye modelleri ile şıklığın ve güzelliğin anahtarını bulacaksınız. Birbirinden ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan abiyeler, bu yıl yine renklerdeki özgürlükleriyle konuşulacak. Seksi görünmek isteyenler için oldukça etkili bir giyim tarzı olan kısa abiye modelleri şimdiden herkesin gözdesi olmuş durumda!


Özellikle yaz aylarında  düğün, mezuniyet, nişan, kokteyl ve benzeri özel gecelerin  yoğunlaşması nedeniyle daha sık tercih ettiğimiz abiyeleri uzun ya da kısa olarak farklı modellerde tercih edebiliriz. Çok önemli bir gece ve en şık olması gerekenlerden biriysek eğer uzun abiyeler daha ideal bir seçenek olacaktır. Daha sıradan ancak yinede şık olmamız gereken ve spor bir şıklık yakalamak istiyorsak kısa abiye modelleri kesinlikle çok ideal bir seçim olabilir.


2013 kısa abiye modellerinde bandaj stil ya da kloş etekli modeller yoğun olarak karşımıza çıkıyor. Desenli modellerin gündüz sade ve desensiz modellerin gecelerde abiye olarak tercih edilmesi daha uygun olacaktır elbette. Kısa abiye modellerinde ayrıca straplez ya da askılı modeller- kalın ya da ince askılı- seçenekleriyle mevsimlik ve kış aylarında ise uzun kollu modelleriyle bu sezon sıkça karşımıza çıktı. 



Kısa abiye modelleri 2013 yılında tül etekli ya da şifon etekli modelleriyle son derece şık seçenekler sunuyor. Bunun yanı sıra büstiyer bölümünde işlemeleri olan abiye modelleri de her zaman ki gibi oldukça popülerdi. Bunun yanı sıra 2013 kısa abiye modellerinde  en popüler olan modeller kesinlikle dantelli ya da dantel detaylı kısa abiyeler olarak karşımıza çıkıyor. Kısa abiye elbise modellerinde  yeni sezon modasında da kabarık tül etekli modeller farklı renk ve model seçenekleriyle karşımıza çıkabiliyor.


2013 abiye modasında öne çıkan renkler arasında yeşil, mavi, mercan, beyaz, pembe, mor ve tonları sık rastlanılan renklerden.Size yakışan modeli ve rengi bulduktan sonra alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. 2013 yılının en iddialı ve şık  mini abiye modelleri için markaların yeni sezon koleksiyonlarında seçerek galerimize eklediğimiz modelleri kesinlikle incelemenizi öneriyoruz. 2013 mini abiyeler arasında mutlaka sevdiğiniz bir model bulacaksınız.

 
Moda Sitemiz : 2014 modelleri | 2014 modelleri | 2014 modelleri
Copyright © 2011. 2014 Abiye Elbise Modelleri ve Ayakkabı Modelleri - 2013
EMRAHMODA Abiye modelleri gelinlik Abiye
Modelleri Blogger